• agba -001

India: Ụlọ ọrụ batrị lithium 1GWh ọhụrụ

Otu azụmahịa dị iche iche nke India LNJ Bhilwara kwupụtara n'oge na-adịbeghị anya na ụlọ ọrụ ahụ dị njikere ịmalite azụmahịa batrị lithium-ion.A na-akọ na otu a ga-eguzobe ụlọ ọrụ batrị lithium 1GWh na Pune, n'ebe ọdịda anyanwụ India, na njikọ aka ya na Replus Engitech, onye na-emepụta nkà na ụzụ na-emepụta mmalite, na Replus Engitech ga-ahụ maka ịnye ngwọta nchekwa nchekwa batrị.

A na-akọ na ụlọ ọrụ ahụ ga-emepụta akụrụngwa batrị na nkwakọ ngwaahịa, sistemu njikwa batrị, sistemụ njikwa ike yana sistemụ nchekwa batrị ụdị igbe.Ngwa ebumnuche bụ nnukwu ngwa mgbakwunye ike mmeghari ohuru, microgrids, okporo ụzọ ụgbọ oloko, nkwukọrịta, ebe data, njikwa nnyefe na nkesa, yana facades na-emepụta ike na mpaghara azụmahịa na ebe obibi.N'ihe gbasara ngwaahịa ụgbọ ala eletrik, ọ ga-enye ngwugwu batrị maka ụgbọ ala nwere ụkwụ abụọ, ụgbọ ala atọ, ụgbọ ala eletrik na ụgbọ ala anọ.

A na-atụ anya na ụlọ ọrụ a ga-arụ ọrụ n'etiti 2022 yana ikike nke mbụ nke 1GWh.A ga-abawanye ikike ahụ ruo 5GWh na ngalaba nke abụọ na 2024.

Na mgbakwunye, HEG, nkewa nke LNJ Bhilwara Group, na-elekwasịkwa anya n'ichepụta electrode graphite, a na-ekwukwa na ụlọ ọrụ ahụ nwere ụlọ ọrụ nrụpụta elektrọd graphite kachasị ukwuu n'ụwa.

Riju Jhunjhunwala, osote onye isi oche nke otu ahụ, kwuru, sị: "Anyị nwere olile anya na anyị ga-eji ụkpụrụ ọhụrụ na-edu ụwa, na-adabere na ike anyị dị na graphite na electrodes, yana azụmahịa ọhụrụ anyị.Emere na India na-enye aka. "


Oge nzipu: Mar-31-2022